Neem direct contact op via 0627328973|info@celinevanaalst.nl
Loading...
Over mij2019-03-26T18:49:13+00:00

Over mij

Van jongs af aan heb ik een passie voor klanken. Op mijn tiende begon ik met dwarsfluit spelen en ik speelde in verschillende orkesten en ensembles. Vervolgens ging ik naar het conservatorium, waar ik mijn interesse in stem ontdekte. Ik besloot de opleiding logopedie te gaan doen en specialiseerde me in stem en spraak. Ik liep stage op de Toneelacademie Maastricht, bij Codarts Muziektheater Rotterdam en volgde een Minor Stem.

Tijdens het laatste jaar van mijn studie ben ik aan de slag gegaan als stem- en spraaktrainer bij Artez Hogeschool voor de Kunsten en het Arcus College. Na mijn studie ben ik ook als stem- en spraaktrainer begonnen bij de Toneelacademie Maastricht.

De combinatie van mijn muzikale en logopedische achtergrond komt goed van pas in het werken aan stem. Je stem is je persoonlijke instrument die je kunt blijven ontwikkelen. Ik vind het werken aan stem het mooiste vak dat er is!

Regelmatig volg ik cursussen en workshops om me te blijven ontwikkelen. Zo heb ik onder andere de cursussen Kodaly zangmethode, Estill Voice Training Level I & II en stemacteren gevolgd.

Mijn kernwoorden zijn: persoonlijk, muzikaal, oog voor detail, enthousiast en betrokken.

Bekijk mijn Curriculum Vitae (PDF)