Workshop De Kracht van je Stem, Mudita Yoga & More (Open Inschrijving)

‘Het was een bijzondere workshop die op vele dimensies nog na-ijlt en voortleeft in gedachten. Dank je wel voor de mooie ervaring en alles wat je mij – en ook Paul – hierin hebt getoond, laten voelen en aangereikt. Paul zei zojuist nog aan tafel ‘dat het vooral ook de subtiliteiten (stand van de voeten, kin, etc.) zijn die het verschil blijken te maken’. Dankje dankjewel. Ik vind oprecht dat je geboren bent voor dit vak. Dat je het echt heel goed doet! Zeer professioneel, respectvol en warm, persoonlijk.’ Astrid van Wijngaarden

‘Ervaringsgerichte, leerzame en persoonlijke workshop waarbij er veel aandacht was voor iedereen en je van elkaar kan leren.’ Franca van Bommel-van de Ven

‘De workshop draagt bij aan het bewustzijn van onze stem.’ Francis van Graafeijland

‘Fijn om eens te ervaren hoe het is om meer ruimte in mezelf te hebben met het spreken.’ Sander

Workshop Werken aan Stem (Open Inschrijving)

‘Als je iemand zoekt die een stem- en spraaktraining verzorgt, ga je naar Céline van Aalst. Met haar warme persoonlijkheid maakt ze echt verbinding met je. Haar oefeningen zijn even eenvoudig als effectief en haar feedback is steeds respectvol. Céline is een kei in haar vak met wie je op een hoger niveau komt.’ Ko van den Boom, tekstschrijver

‘Wil je deskundig en professioneel ondersteund worden om je stem en houding beter te gebruiken bij je presentatie, dan is Céline van Aalst de ‘go to’ person. In mijn eigen bedrijf help ik mensen om zonder angst, een inhoudelijk aansprekende presentatie te verzorgen. Céline ondersteunt juist om mensen meer uit hun stem en houding te laten halen, zodat ze een krachtige performance neer kunnen zetten. Een echte pro in haar vakgebied. Aanrader!’ Brigitte Olislagers, presentatietrainer

Stichting De Broekriem & Lumens (Workshop Pak je Podium- Werken aan Stem)

Beoordeling workshop: 9. Anonieme reacties van de deelnemers:

‘ Céline, het was een genot om je bezig te zien. Het was bijzonder om te ervaren hoe snel je verbeteringen kan aanbrengen aan de hand van jouw tips.’

‘Céline hartelijk bedankt voor deze workshop, een van de betere die ik bij De Broekriem heb mogen volgen.’ 

‘Hoi Céline, ik vond heel interessant, interactief en leuk workshop. Het was wel kort. Dank je!’

‘Ik vond de workshop ontspannend en informatief. Vanmorgen vroeg ik me af wat die kurk op tafel doet, de eerste associatie was wijn, maar ik weet nu beter. De kurk is een reminder waarvoor dank.’

Studenten Theater (Trainingen Stem, Spraak en Expressie)

“Céline heeft een indrukwekkende vakkennis wat betreft de stem en de verschillende stemkwaliteiten. Ze kan zowel individueel als in groepsverband veel betekenen voor het stemgebruik in het dagelijks leven of op een theatraal vlak. Ik heb erg veel aan haar lessen gehad!” Ingeborg Geenen, student Docent Theater Artez Hogeschool voor de Kunsten.

“Mensen zeiden altijd dat ik binnensmonds praatte, ik zei dat het aan hun oren lag. Na een aantal dagen getraind te hebben met Céline kan ik mijn spreekstem inzetten en doen alsof ik altijd al zo praatte. Werken met Céline hielp mij bij articulatie en stemgebruik.” Timo Fluitsma, student Docent Theater Artez Hogeschool voor de Kunsten.

“Céline is een fijne docent die weet waar ze het over heeft. Aan haar lessen heb ik tools overgehouden waarmee ik nu zelf mijn stem kan blijven trainen en op een gezonde manier kan inzetten. Ook heb ik verschillende stemkwaliteiten van haar geleerd, waar ik al toekomstig theater docent en theatermaker veel aan ga hebben.”
Evelien Kanters, student Docent Theater Artez Hogeschool voor de Kunsten.

“Door de stemlessen van Céline heb ik geleerd om mijn stem gezonder te gebruiken. Céline is erg goed in persoonlijke begeleiding en weet veel tools te geven voor een gezonde stem. Ze gaat met veel zorg en aandacht met je aan het werk.” Jolieke Bak, student Docent Theater Artez Hogeschool voor de Kunsten.

“Céline is technisch goed onderlegd en kan dit goed overdragen. Er is veel persoonlijke aandacht in de lessen waardoor je snel vooruit gaat.” Lot Macrander, student Docent Theater Artez Hogeschool voor de Kunsten.

“Céline heeft voor ieder individu een persoonlijke aanpak en begeleid je stapje voor stapje. Ze kijkt echt naar wat iemand nog kan verbeteren en geeft hier duidelijke uitleg bij. Zelfs in een groep heeft ze speciale aandacht voor iedere persoon apart.” Lot Niessen, student Artiest aan het Arcus College.

“Ik heb van Céline veel over mijn stemgebruik geleerd. Ik heb een hoge stem en een zuid Limburgs accent. Celine geeft duidelijke uitleg en handige tips&tricks waar ik veel aan heb en doet er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Aanrader dus!” Luca Brinkhoff, student Artiest aan het Arcus College.

“Céline is erg sterk in persoonlijke en individuele begeleiding. Ze kijkt naar wat de persoon nodig heeft en sluit daar met haar feedback en aanwijzingen goed op aan.” Bregt van Deursen, student Docent Theater Artez Hogeschool voor de Kunsten.

“Door Céline weet ik hoe ik gebruik kan maken van mijn volume. Hier werken we nu nog aan, maar ik merk zeker vooruitgang! Het zijn productieve lessen.” Caro Bisscheroux, student Artiest aan het Arcus College.

“Céline heeft me veel geholpen om beter te leren articuleren door verschillende oefeningen met mij te doen. Zoals proberen meer Algemeen Nederlands te praten en minder Limburgs. Ze heeft me ook geholpen met minder snel praten, zodat ik verstaanbaarder ben.” Sharon Hoogenboom, student Artiest aan het Arcus College.

“Zelf studeer ik nu voor de opleiding Artiest op het Arcus college. Sinds september 2017 krijg ik dan ook les van Céline. De lessen zijn reeds ontzettend interessant en er worden veel verschillende oefeningen gebruikt, die veel verschillende functies hebben. We worden allemaal persoonlijk aangesproken en geholpen, wat de werkwijze alleen maar makkelijker maakt.” Iris Keuven, student Artiest aan het Arcus College.